Spoeddienst

Bij pijnklachten belt u bij voorkeur 's morgens zo vroeg mogelijk. Wij doen er alles aan u dezelfde dag nog te helpen. Wij vragen wel uw begrip voor het feit dat de gemaakte afspraak dan mogelijk niet uw voorkeurstijd is. Belt u later op de dag dan kunnen wij u niet garanderen dat u dezelfde dag door ons wordt geholpen.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens en buiten openingstijden naar 013-5056231

Buiten de openingstijden kunt u bellen naar 013 222 5000. Dit is de Tandartsenpost  Midden-Brabant, zij helpen u verder. Houdt u er rekening mee dat u direct moet afrekenen als u gebruik maakt van de spoeddienst.

Spoed tijdens openingstijden

Spoed buiten openingstijden

Tips bij ongevallen

  • Afgebroken tand: bewaar het stukje / alle stukken in een bekertje water en ga zo snel mogelijk naar de (dienstdoende) praktijk. De tandarts bekijkt of het afgebroken deel kan worden teruggeplaatst.
  • Tand eruit: een uitgevallen melktand hoeft nooit meer terug. Een tand van een blijvend gebit moet u zo snel mogelijk terugplaatsen. Wanneer de tand schoon is, houdt u de tand vast bij de kroon, (het witte gedeelte dat in een normale mond te zien is, maar nooit bij de wortel), en probeer de tand binnen een half uur terug te plaatsen in de holte.
  • Losse tand: wanneer u één of meerdere losse tanden heeft na een ongeval, dan kunt u er het best van afblijven en zo spoedig mogelijk naar uw tandarts gaan.